Človek s smislom za humor zna na prikupen način odstranjevati številne ovire svobodi in veselju.

Bernhard Häring

Moj otrok ima težave (vedenjske, učne, razvojne) – kako mu lahko pomagam?

Možgani današnjih otrok so zaradi preobsežnega učnega načrta v šolah, pretirano vodenih dejavnosti v predšolskem obdobju in prevelikih pričakovanj staršev preobremenjeni s stresnimi hormoni. Posledice se lahko kažejo v govorno-jezikovnih težavah, motnjah branja in pisanja, pomanjkanju motivacije, čustvenih/duševnih stiskah, motnjah pozornosti, hiperaktivnosti (ADD/ADHD), nedoraslosti, motnjah avtističnega spektra in simptomatiki čustvene anksioznosti otrok. Na seminarju bomo predstavili znanje in tehnike za starše, da bodo znali vplivati na možganske strukture, preko katerih se izboljšuje delovanje višjih miselnih funkcij, kar bo otrokom omogočilo celosten razvojni napredek.

Trajanje seminarja: 4 šolske ure

Ciljna skupina: Seminar je namenjen predvsem staršem otrok s posebnimi potrebami, pa tudi pedagogom in drugim posameznikom, ki jih vsebina zanima.

Izvajamo ga za posameznike ali zaključene skupine (npr. šolske zbornice). Dolžino in potek seminarja prilagodimo željam naročnika.

Pedagoški delavci lahko udeležbo na seminarju uveljavljajo pri predlogu za napredovanje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju.

Vodi: Marjeta Krejči Hrastar

Izvedba: Preko spleta, 22. 3. 2021, prijave do: 15. 3. 2021

Cena: 45,00 €

V primeru odjave zaračunamo stroške obdelave v procentni vrednosti seminarja: 0-5 dni prej - 10%, brez vnaprejšnje odjave - 50%.

Prijava na seminar Moj otrok ima težave (vedenjske, učne, razvojne) – kako mu lahko pomagam?

Prijava seminarji