Govori o odsotnih in povedal ti bom, kdo si.

francoski pregovor

Umetnost približati na svež način: kako klasično glasbo vzljubi otrok, mladostnik, pedagog

Predstavitev: Udeleženci bodo pridobili inovativna orodja za spodbujanje poslušanja/umevanja/uživanja klasične glasbene umetnosti. Pristope bodo preizkušali na delavnicah (ni potrebno biti glasbenik), zaključni vrhunski koncert sodelujočih iz AG UL pa bo primer dobre prakse.

Trajanje seminarja: 8 ur

Izvedba: Ljubljana, 10. 4. 2021, prijave do: 3. 4. 2021

Predavatelja: Dalibor Miklavčič, Matjaž Barbo

Ciljna skupina: Seminar je namenjen vsem pedagoškim delavcem (ni omejeno na učitelje glasbe): vzgojiteljem, učiteljem, profesorjem, razrednikom, šolskim svetovalnim delavcem, ravnateljem, učiteljem v glasbenih šolah, voditeljem pevskih zborov in skupin, voditeljem plesnih skupin in drugim zainteresiranim.

Za zaključene skupine (npr. šolske zbornice) dolžino in potek seminarja prilagodimo željam naročnika.

Pedagoški delavci lahko udeležbo na seminarju uveljavljajo pri predlogu za napredovanje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju.

Število udeležencev: 30

Cena:  115,00 € (cena za prijavljene preko sistema Katis - z dovoljenjem ravnatelja znaša 94,18 €).

V primeru odjave zaračunamo stroške obdelave v procentni vrednosti seminarja: 0-5 dni prej - 10%, brez vnaprejšnje odjave - 50%.

Za pridobitev potrdila, ki ga lahko uveljavljate kot strokovni pedagoški delavci, svetujemo, da se na seminar prijavite preko sistema Katis, ki omogoča najenostavnejšo pot do pridobitve potrdila.

Pristopna izjava