Če ukaz vaše vesti pride v spor z ukazom predstojnika, morate ubogati svojo vest.

Tomaž Akvinski

Prijava in kotizacija

Na konferenco se lahko prijavite kot udeleženec in prisluhnete zanimivim vsebinam (udeležba).

Lahko pa nam pomagate pri soustvarjanju vsebine konference s svojim izvirnim strokovnim prispevkom (aktivna udeležba). Več o tem v v razpisu.


Za prijavo izpolnite PRIJAVNI OBRAZEC.

  • Rok prijave (in oddajo povzetka) za udeležbo s strokovnim prispevkom (aktivna udeležba na konferenci): do 5. 7. 2023. Prosimo, da plačilo kotizacije oz. dostavo naročilnice uredite čimprej oz.do 4. 9.  2023 (tudi rok za oddajo celotnega prispevka). 
  • Rok prijave za udeležbo na konferenci (brez prispevka): do 6. 11. 2023. Prijava je veljavna/potrjena s prejemom plačila oz. naročilnice. Prosimo, da plačilo oz. dostavo naročilnice uredite čimprej oz. do 6. 11.  2023.

Kotizacija za konferenco znaša 126,00 € (v ceni je vključen DDV). Za udeležence iz tujine je udeležba v skladu z zmožnostmi in dogovorom. Za člane društva DKPS je znižana kotizacija (za udeležbo brez strokovnega prispevka) 35€. Poravnate jo na račun DKPS ali nam pošljete naročilnico, če bo kotizacijo plačala ustanova.
Kotizacija vključuje: konferenčno gradivo, udeležba na plenarnih predavanjih, priprava potrdil o udeležbi na konferenci (potrdila lahko predložite za napredovanje v nazive), evalvacija.

Izdajatelj računa oziroma naslov za izdajo naročilnice za izstavitev e-računa:
DRUŠTVO KATOLIŠKIH PEDAGOGOV SLOVENIJE (DKPS)
Rožna ulica 2
SI  –  1000   LJUBLJANA
SLOVENIJA
e-naslov društva: izobrazevanje@dkps.si
Davčna številka/ID za DDV: SI 64231160
Matična številka: 1205234
IBAN: SI56 6100 0000 9750 496, Delavska hranilnica d. d.

Pri plačilu uporabite sklic/referenco: 00 2600 in pripis: Ime Priimek  (udeležencev za katere vplačujete, npr. A.Novak)


V primeru odjave zaračunamo stroške obdelave v procentni vrednosti seminarja: 3 do 6 dni prej - 20%, 1 do 2 dni prej - 50%, na dan seminarja oz. brez vnaprejšnje odjave - 100%.

Za odjavo udeležbe s prispevkom se po 1. 10. 2023 zaračuna celotna kotizacija.


Potrdila
Potrdilo prejmejo udeleženci za prisotnost na celotnem programu konference. Za pridobitev potrdila, ki ga lahko uveljavljate kot strokovni pedagoški delavci, svetujemo, da se na seminar prijavite preko sistema Katis, ki omogoča najenostavnejšo pot do pridobitve potrdila.

Potrdilo za predstavitev in objavo strokovnega prispevka prejmejo udeleženci, ki so prispevek predstavili na konferenci. 

Prijava na 5. mednarodno konferenco: Jezik kot temelj narodne identitete

Prijava na mednarodno konferenco