Če si ljubezen, si eno veliko srce, si nekdo, ki prinaša iskrenost, toplino, smeh, mir, spoštovanje, pozornost, svobodo, življenje …

Erika Ašič

Izzivi duševnega zdravja pri otrocih – podprimo učitelje in vzgojitelje (NOVO)

Cilj seminarja je spoznavanje nevrofizioloških osnov duševnega zdravja pri otrocih in mladostnikih, uvid v razumevanje odklonov ter njihovih vzrokov in usposabljanje pedagoškega kadra za temeljne kompetence pri soočanju z vedno bolj kompleksnimi izzivi z vidika nekognitivnih procesov vzgoje in izobraževanja (čustvene, vedenjske in socializacijske kompetence), ki imajo ključne zaviralne učinke na uspešnost kognitivnih procesov.

Trajanje seminarja: 8 ur

Za zaključene skupine (npr. šolske zbornice) dolžino in potek seminarja prilagodimo željam naročnika.

Ciljna skupina: Seminar je namenjen profesorjem, učiteljem, vzgojiteljem, specialnim pedagogom, socialnim pedagogom, logopedom, socialnim delavcem, psihologom, ravnateljem ter tudi staršem in vsem zainteresiranim.

Pedagoški delavci lahko udeležbo na seminarju uveljavljajo pri predlogu za napredovanje zaposlenih v vzgoji in izobraževanju.

Število udeležencev: 30

VoditaMarjeta Krejči Hrastar in Tatjana Jakovljević

Izvedba:  Ljubljana (v primeru zaostritev razmer preko spleta), 6. 5. 2023, prijave do: 26. 4. 2023   (prestavljen termin. Prej predviden za 22. 10. 2022)

Cena95 € (cena za prijavljene preko sistema Katis - z dovoljenjem ravnatelja znaša 86,46 €).

V primeru odjave zaračunamo stroške obdelave v procentni vrednosti seminarja: 3 do 6 dni prej - 20%, 1 do 2 dni prej - 50%, na dan seminarja oz. brez vnaprejšnje odjave - 100%.

Za pridobitev potrdila, ki ga lahko uveljavljate kot strokovni pedagoški delavci, svetujemo, da se na seminar prijavite preko sistema Katis, ki omogoča najenostavnejšo pot do pridobitve potrdila.

Prijava na seminar: Izzivi duševnega zdravja pri otrocih – podprimo učitelje in vzgojitelje

Prijava seminarji